+358 (0)400 898 904 kirsi@kirsielinakallio.fi

Näin muutos tapahtuu

Palvelut

Muutoksen muotoilu

Yritykseni Kasvun Katalyytti Oy on liittynyt osaksi Humapin ekosysteemiä. Humap on kumppanisi rakentamassa käänteentekevää työelämän muutosta – Reimagining Work.

Kanssamme saat osallistavan, vaikuttavan ja kustannustehokkaan tavan toteuttaa strategiatyötä ja rakentaa yhteistyökulttuuria. Edelläkävijä- ja kasvuorganisaationa saat luotettavan konsulttikumppanin ja alan parhaat asiantuntijat ensiluokkaisella ihmis- ja teknologiaosaamisella.

Varaa aikasi muutosmatkalle!

https://www.nokianuutiset.fi/aihe/johtaminen/
Kirsi-Elina-Kallio

Valmennukset ja puheenvuorot

  1. Varaa Kirsi puhumaan tästä!
  2. Räätälöidyt valmennuspäivät mm. seuraavista aiheista: kehittävä työntutkimus, valmentava johtaminen, työn merkityksellisyys, oppimismuotoilu, työelämän trendit, palvelumuotoilu, vuorovaikutustaidot, verkkopedagogiikka, webinaariviestintä.
  3. Webinaarit ja virtuaaliset workshopit
  4. Opetusvideot tilauksesta
  5. Asiantuntijablogit verkkosivuille ja muu materiaali

PYYDÄ TARJOUS!

Coaching ja työnohjaus

  1. Johtajien ja asiantuntijoiden coaching
  2. Henkilökohtainen video- ja esiintymisvalmennus
  3. Korkeakoulutetun urasparraus
  4. Työnohjaus ryhmille ja yksilöille

PYYDÄ TARJOUS!

 

HENRY Talks -podcast

Henry Talks podcast-sarjassa pureudumme host-parini Johanna Pystysen kanssa  ihmisten johtamisen ajankohtaisiin ilmiöihin.  Sarjan tuottaa henkilöstöjohdon ryhmä Henry ry.

Poditin löydät täältä!

People Management Certificate -ohjelmat

Haluatko oppia uutta, edetä vaativimpiin tehtäviin, lunastaa paikkasi työelämän parhaiden joukossa – ja saada tästä virallinen tunnustus? Jos vastasit kyllä, tämä on juuri sinulle!

HENRY ry ja Professio kehittivät yhdessä PMC – People Management Certificate -ohjelman, joka tukee HR-ammattilaisten matkaa kohti vastuullisempia tehtäviä. Vastaan osaajien sertifioinnista osaamisen kehittämisen ja kyvykkyyksien -ohjelmassa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä!

Lataa ilmainen liiketoimintalähtöisen osaamisen kehittämisen tarkistuslista